Critici din tabăra liberalilor pentru Ciolacu: o legitimizează pe Șoșoacă care „luptă pentru scoaterea României din NATO”

Critici din tabăra liberalilor pentru Ciolacu: o legitimizează pe Șoșoacă care „luptă pentru scoaterea României din NATO”

Marcel Ciolacu i-a invitat astăzi la Palatul Victoria pe George Simion, președintele partidului extremist AUR, și pe Diana Șoșoacă , liderul partidului extremist S.O.S, la consultări cu privire la data alegerilor prezidențiale.

Critici din tabăra liberalilor pentru Ciolacu: o legitimizează pe Șoșoacă FOTO: gov.ro

Conform lui Alexandru Muraru, membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României, faptul că trimierea unei invitații de participare pentru cei doi lideri de partid este periculoasă și „legitimează extremismul din România”.

Prezența lui Șosoacă e o premieră și aceasta confirmă dorința PSD de a cauționa un extremist pentru a repeta scenariul din anul 2000. Cea care merge des în Ambasada Rusiei, care sechestrează medicii, care agresează fizic jurnaliștii internaționali, care transformă o ședință solemnă a Parlamentului în cea mai semnificativă acțiune antisemită din ultimele decenii, devine parteneră de…

Citeşte mai mult

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *