AUR nu are bani de campanie. Simion explică de ce a fost la Gigi Becali cu Mihail Neamțu. „Campania costă 3-4 milioane de euro”

AUR nu are bani de campanie. Simion explică de ce a fost la Gigi Becali cu Mihail Neamțu. „Campania costă 3-4 milioane de euro”

Liderul AUR, George Simion, a explicat care a fost motivul pentru care a mers, împreună cu Mihail Neamțu, la Gigi Becali, recunoscând că lipsa banilor afectează formațiunea. În ce privește alegerile pentru Parlamentul European, Simion a afirmat că ținta sa electorală este să ia cu un europarlamentar în plus față de PSD.

Simion a spus că AUR nu are banii necesari pentru campania electorală FOTO InquamPhotos George Călin

I-a cerut domnul Neamțu care este candidat pe lista noastră, asta este formula și legislația electorală actuală. Eu m-am dus să vorbesc cu călugării pe care Gigi Becali îi are. Mi se pare un pic exagerat, n-a ajuns încă rege ca să te duci la palat la el. În schimb s-a orientat față de cum îl știam acum 10-15 ani din spațiul public, s-a orientat mult spre zona spirituală. Ce-a spus domnul Becali nu e că i-am cerut noi 500.000 de euro ci că a dat 500.000 de euro către PSD pentru fina Gabriela Firea”, a 

a…

Citeşte mai mult

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *