Sondaj CURS: Nicușor Dan, în scădere după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Cum arată procentele pentru europarlamentare

Sondaj CURS: Nicușor Dan, în scădere după intrarea în cursă a Gabrielei Firea. Cum arată procentele pentru europarlamentare

Un sondaj CURS o plasează pe Gabriela Firea, candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, pe locul doi, după Nicușor Dan, la o distanță de trei procente. În același timp, candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone scade la 25%, urmat de candidatul PNL, Sebastian Burduja, care are 12%.

Actualul și fostul primar sunt primii cotați în intenția de vot pentru PMB FOTO Mediafax / Colaj

Nicușor Dan, candidat independent, susținut de USR, PMP, Forța Dreptei și REPER, este plasat pe primul loc cu un procent de 29% în intenția de vot pentru Primăria Capitalei, potrivit unui ultim sondaj CURS. 

Actualul primar este urmat de Gabriela Firea, candidatul PSD, care are un procent de 26% și de candidatul PUSL Cristian Popescu Piedone, care are un procent de 25%. 

Pe locul patru este plasat candidatul PNL, Sebastian Burduja, fiind cotat cu 12%, în timp ce candidatul AUR, Mihai Enache are 7%.

image

PSD, pe primul loc în intenția de vot…

Citeşte mai mult

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *