Universitățile din Japonia revin la examenele pe hârtie. „Folosirea textului generat de ChatGPT nu este permisă în nicio lucrare”

Universitățile din Japonia revin la examenele pe hârtie. „Folosirea textului generat de ChatGPT nu este permisă în nicio lucrare”

  • Universitățile iau măsuri în ceea ce privește utilizarea de către studenți a ChatGPT-ului.
  • „Utilizarea textului generat de ChatGPT nu este permisă în nicio lucrare” , se arată într-un comunicat a unei universități.
  • ChatGPT a fost lansat gratuit în noiembrie anul trecut de către startup-ul american OpenAI.

Universitățile iau măsuri cu privire la utilizarea de către studenți a ChatGPT, un program de inteligență artificială susținut de Microsoft care generează texte ca răspuns la întrebări.

Utilizarea ChatGPT este din ce în ce mai restricționată pentru eseurile și alte lucrări ale studenților, iar aceștia sunt avertizați cu privire la pericolele legate de scurgerile de informații. Experții au subliniat că și membrii facultăților trebuie să ia măsuri adecvate.

Universitatea Sophia a făcut publică politica de notare privind ChatGPT și alți chatbots A.I.” pentru studenți și cadre didactice pe site-ul său oficial la 27…

Citeşte mai mult

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *