Primul hotel din România care anunță că nu mai primește turiști austrieci și refuză plățile cu carduri emise de băncile Vienei.

Primul hotel din România care anunță că nu mai primește turiști austrieci și refuză plățile cu carduri emise de băncile Vienei.

Primul hotel din România care anunță că nu mai primește turiști austrieci este din Alba Iulia. Proprietarul, un fost lider PNL, a mers mai departe de atât – refuză toate plățile cu carduri emise de băncile Austriei!

Demersul lui Ioan Lazăr, ex-lider local al PNL și ALDE, se vrea a fi un protest la refuzul Austriei de a accepta România în Spațiul Schengen.

Hotelul „Elisabeta”, din Alba Iulia, nu mai primește turiști austrieci

„Cu părere de rău pentru cetățenii austrieci care nu împărtășesc mitocănia cancelarului austriac Karl Nehammer, conducerea Hotelului Elisabeta Alba Iulia informează turiștii austrieci și cele peste 200 de agenții de turism din țară și din străinătate cu care are încheiate contracte de colaborare: începând cu data de 1.01.2023, nu va mai onora nicio cerere de rezervare pentru turiștii austrieci pe o perioadă nedeterminată și nu va mai accepta plata cu carduri emise de către instituțiile bancare austriece! Recurgem la aceste masuri în semn de protest față de votul negativ al Austriei pentru aderarea României la Spațiul Schengen”, au transmis reprezentanții hotelului printr-un comunicat.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *