Bani pentru elevi. Datele la care şcolile trebuie să dea bani copiilor pentru navetă, pe lunile noiembrie şi decembrie

Bani pentru elevi. Datele la care şcolile trebuie să dea bani copiilor pentru navetă, pe lunile noiembrie şi decembrie

Sumele dublate pentru naveta elevilor care învață în altă localitate decât cea de în care locuiesc vor trebui acordate de școli din această lună, în avans pentru luna decembrie, dacă copiii vor face cereri. Primirea banilor pemntru elevi se face în perioada 12-16 decembrie, potrivit Ordinului de ministru publicat în Monitorul Oficial joi seara.

Pe data de 15 decembrie, aceleași școli vor face decontarea pentru luna noiembrie.

„Prin excepție de la prevederile alin. (2), pentru luna decembrie 2022, sumele forfetare se vor acorda în perioada 12-16 decembrie 2022 (…).

Prin excepție de la prevederile alin. (4), decontarea sumelor aferente lunii noiembrie 2022 se va face până la data de 15 decembrie 2022, pe baza documentelor justificative, luând în considerare pentru perioada 1—16 noiembrie tarifele prevăzute de Ordinul ministrului educației nr. 4.426/2021 privind aprobarea Metodologiei de decontare a cheltuielilor de transport pentru elevii care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu, iar pentru perioada 17—30 noiembrie 2022, tarifele prevăzute în prezentul ordin”, se arată în document.

Vezi ştirea completă pe antena3.ro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *