Dietele vegane reduc riscul de a dezvolta cancer și boli de inimă

Dietele vegane reduc riscul de a dezvolta cancer și boli de inimă

  • Analiza arată că dietele vegane, vegetariene și lacto-ovovegetariene reduc riscul de cancer și boli de inimă, oferind un efect protector.
  • Cu toate acestea, alegerile alimentare precum sucurile de fructe și cerealele rafinate pot anula beneficiile acestor diete.
  • Este important să se aleagă cu atenție alimentele pentru a obține beneficiile maxime ale unei diete pe bază de plante.

Consumul unei diete vegane, vegetariene sau lacto-ovovegetare reduce semnificativ riscul general de a dezvolta cancer, boli de inima și de a muri precoce din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unei noi analize „umbrelă” a mai mult de 20 de ani de cercetare, scrie CNN.

O revizuire umbrelă analizează metaanalizele existente ale unui număr mare de studii, oferind o vedere la nivel înalt a cercetărilor existente pe un subiect.

Pe lângă scăderea factorilor de risc cardiovascular, cum ar fi tensiunea arterială și colesterolul, analiza umbrelă a găsit un „efect protector” pentru…

Citeşte mai mult

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *